Bestill overnatting

Du er nær Uppsalas attraksjoner, og bor på en sjarmerende gate midt i sentrum. Gå på shopping, underhold barna på Fyrishov vannpark eller opplev Uppland på Biotopia-museet. Du kan trene i treningsrommet, mykne opp slitne muskler i badstuen, og deretter stille sulten i restauranten vår.

Read more about Scandic Uplandia

Når du bor hos oss på Scandic Uplandia kan du nyte en deilig middag i restauranten, få deg noe godt å drikke i baren, eller bare slappe av. Alle gjestene våre har gratis adgang til hotellets relax-avdeling med badstue og treningsrom. Planlegger du et møte, en konferanse eller et arrangement? Vi kan tilby fleksible møte- og konferanselokaler for opptil 130 delegater i et lyst og luftig miljø.

Se de flotte vannliljene i hagen Linnéträdgården, beundre Uppsala katedral, gå på shopping i spennende butikker, eller underhold barna på Fyrishov vannpark. Som gjest hos oss finner du alt du trenger rett i nærheten. Med egen restaurant og 153 ikke-røyk-rom tilbyr vi komfortabel og avslappende hotellovernatting i sentrum.

3.5 516 anmeldelser fra TripAdvisor

Finn veien hit

Scandic Uplandia Telefon

+46 18 495 26 00

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Uplandia Adresse

Dragarbrunnsgatan 32
Uppsala

Ditt neste møte hos oss. Se våre møterom

meeting room in scandic uplandia in uppsala sweden

Vi tilbyr 7 fleksible møterom for opptil 130 personer, og 153 hotellrom innredet i nordisk stil, der hvert rom har et komfortabelt arbeidsområde.

Bestill møterom

Scandic Uplandia