Scandic Västerås

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall gjester
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Vis flere valg Bookingkode, eller Bonus Cheque eller Bonusnatt Vis færre valg
Tilbake til hotell

Bar

Synk ned i en skinnstol med en drink på hotell Scandic Västerås. Slapp av om kvelden i denne uformelle og koselige Västerås-baren.

Bordbestilling restaurant

+46 21 495 58 07

Lenestoler i skinn og en avslappet atmosfære venter gjestene på hotell Scandic Västerås. Denne Västerås-baren er hyggelig og intim og perfekt å spise frokost i. Hold et utformelt forretningsmøte eller slapp av etter dagens arbeid med et glass vin eller lokalt øl og et lett måltid eller en snack.

Åpningstider

Opening hours
Bar: Mon-Sat 16:30-22:30, Sun Closed