Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Scandic Vasteras, restaurant
Scandic Vasteras, restaurant
Tilbake til hotell

Restaurant

Köksbaren på Scandic har åpnet på Scandic Västerås! Vårt nye restaurantkonsept serverer mat med en kvalitet som man sjeldent finner på veikroer.

Bordbestilling restaurant

+46 21 4955807

Det er enkelt – vi vil at du skal kose deg. Derfor er menyen vår upretensiøs, med alt fra våre populære klassikere til enkle retter som du kan nyte mens du slapper av foran peisen. Dette er også grunnen til at alt hos oss – fra våre gryter og panner til våre sofaer og stoler – har et retropreg som hyller vår historie som et hotell langs veien.

Kort sagt er det litt som å komme hjem, for oss og forhåpentligvis også for deg. Så kom gjerne innom, enten du er på reise, bor i nærheten eller har et uformelt forretningsmøte!

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:00, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-21:30, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 11:30-22:30, Fri 11:30-23:30, Sat 16:00-23:30, Sun Closed