Bestill overnatting

Scandic Vasteras, restaurant
Scandic Vasteras, restaurant
Tilbake til hotell

Restaurant

Köksbaren på Scandic har åpnet på Scandic Västerås! Vårt nye restaurantkonsept serverer mat med en kvalitet som man sjeldent finner på veikroer.

Det er enkelt – vi vil at du skal kose deg. Derfor er menyen vår upretensiøs, med alt fra våre populære klassikere til enkle retter som du kan nyte mens du slapper av foran peisen. Dette er også grunnen til at alt hos oss – fra våre gryter og panner til våre sofaer og stoler – har et retropreg som hyller vår historie som et hotell langs veien.

Kort sagt er det litt som å komme hjem, for oss og forhåpentligvis også for deg. Så kom gjerne innom, enten du er på reise, bor i nærheten eller har et uformelt forretningsmøte!

Vi serverer vår smakfulle frokostbuffet hver morgen til våre sultne gjester. Du kan også be om en egen innpakket frokost hvis du foretrekker å spise den på rommet eller ta den med deg ut. Spør oss i resepsjonen, og vi vil ordne det for deg.

Sikkerheten er viktig for oss, og derfor kan frokosten kanskje bli servert i ulike tidsrom. Dette er for å overholde sosial distansering mellom gjestene våre.

Velkommen!

Dette hotellet, samt restauranten og baren, er kontantfritt. Du kan betale med kort, eller Apple eller Samsung Pay. Vi godtar de mest brukte kortene.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:00, Sat-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Sun Closed
Dinner: Mon-Sun 18:00-20:00
 (From thursday-sunday we serve our bar menu: Mon-Sun 18:00-20:00)

Bar: Mon-Sun 17:30-20:00

Menyer