Frankfurt Skyline – velkommen til Mainhattan

Som verdensborger er det å reise og oppleve nye steder en livsfilosofi. Den som føler seg hjemme på Manhattan, vil også føle seg hjemme på Mainhattan. Frankfurt skyline har mye å tilby, og er et spennende utgangspunkt for en begivenhetsrik dag i Frankfurt indre by. Her er en oppsummering over de spennende attraksjonene og aktivitetene rundt Frankfurts skyline.Utsiktsplattformer

Utsiktsplattformen i Main Tower er 200 meter høy. Herfra ligger Frankfurt for dine føtter, og utsikten er fantastisk. Selv om Commerzbank Towerikke alltid er åpen for offentligheten, gis gjester gratis omvisning av arkitekter, som avsluttes på panorama-plattformen i skyskraperen med fantastisk utsikt over Frankfurts skyline.

Kunstutstillinger

Besøkende kan også beundre kunstsamlinger i de rundt 30 skyskraperne. I kunstfoajéen på Deutsche Zentralbank, ønskes besøkende velkommen til en samling av over 7500 kunstverk av samtids-fotografisk kunst. Deutsche Bank Frankfurt presenterer også rundt 1800 verker på papir og fotografier fra hele verden i sine to tårn, der ett tårn fokuserer på kunst fra Asia, Stillehavsregionen og Amerika, i tillegg til Det nære Østen og Afrika, og det andre tårnet presenterer arbeider fra Tyskland og Europa. I foajéen på Main Tower, stilles det ut kunstinstallasjoner jevnlig med arkitektur som hovedtema.

Skyline Plaza

Hvis du har fått nok av de svimlende høydene fra skyskraperne kan du nyte en shoppingtur på Skyline Plaza. I sentrum av Europaviertel finner du mange butikker og virksomheter, i tillegg til en takterrassekafé med en bar der du kan slappe av og nyte utsikten over byen. Hvis du har lyst til å shoppe i denne metropolen ved Rhein og Main, vil du garantert finne siden vår for Shopping i Frankfurt nyttig.

Messe Frankfurt

Frankfurter Messe og Trade Fair Tower ligger bare 10 minutter med bil eller 20 minutter til fots fra Scandic Frankfurt Museumsufer og sentralbanestasjonen. Internasjonale arrangementer og messer finner sted året rundt på Frankfurter Messe – arrangementer som virkelig setter byen på verdenskartet som en spennende destinasjon.

Et uforglemmelig opphold

For at du skal kunne nyte den imponerende utsikten over byens skyline om morgenen når du våkner eller om kvelden før du sovner, tilbyr våre superior best view-rom samt mastersuitene på Scandic Frankfurt Museumsufer all tenkelig komfort og bekvemmeligheter for å gjøre oppholdet i Frankfurt uforglemmelig.

Superior best view (28 m²) Master suite (56 m²)