Bestill overnatting

Bar
Bar
Tilbake til hotell

Bar

Baren er det perfekte stedet for noe å drikke etter jobb eller etter et måltid i restauranten vår. I tillegg til internasjonale drikkevarer og en nøye utvalgt vinliste, tilbyr kjøkkenet deilige småretter. De mange arrangementene her gjør baren vår til en av de mest populære i Macherei-området.

Baren vår tilbyr den ideelle atmosfæren for en drink etter jobben eller et besøk etter et måltid på restauranten vår, og den ønsker gjester velkommen for forretningslunsjer midt på dagen på ukedager. I tillegg til et utvalg av internasjonale drikker, er det også et svært godt utvalg av viner, lette snacks fra kjøkkenet og naturlig, mikrobrygget øl. Hvis du er ute av stand eller uvillig til å velge selv, bare stol på den svært personlige servicen fra vårt kyndige barpersonale.

Det er rom her for alle uansett alder til å nyte vår koselige skandinaviske atmosfære, da vi alltid liker å ønske en fargerik blanding av mennesker velkommen! Interiøret er designet av de Stockholm-baserte arkitektene Koncept , og tilbyr en uformell salongatmosfære der du kan slappe av og roe deg ned. 


Du kan velge om  du vil nyte drikken din i vår tilstøtende salong, i  Playful-området eller på våre Sosiale trapper som gjør baren vår til det kulturelle knutepunket i hotellet, med regelmessige arrangementer som slampoesi, heistaler og filmkvelder. 


Forresten, hvis du ønsker å nyte en forfriskende drikke menst du sjekker inn, kan du også praktisk sjekke inn i baren  . 
 

Åpningstider

Opening hours
Bar: Mon-Sat 16:00-00:00, Sun Closed

Menyer