Bestill overnatting

Restaurant art Scandic München Macherei
Restaurant art Scandic München Macherei
Tilbake til hotell

Restaurant

I restauranten vår kan du nyte et bredt utvalg kreative, sesongbaserte retter tilberedt på skandinavisk vis. Slapp av i den hyggelige atmosfæren til lyden av knitringen fra den vedfyrte ovnen i det åpne kjøkkenet vårt. I godt vær kan du finne deg en plass på den innbydende terrassen vår, og la oss ta hånd om deg.

FROKOST, LUNSJ OG À LA CARTE 


Plassert i første etasje av hotellet vårt, ønsker vi deg varmt velkommen til vår restaurant, der du kan nyte varierte og kreative retter i skandinavisk stil. Start dagen din med frokosten vår, midt på dagen kan du velge noe fra  lunsjemenyen vår, og om kvelden serverer vi lekker mat fra kveldsmenyen vår. 
 
I München, som på alle våre Scandic-hoteller, legger vi stor vekt på å tilby et balansert utvalg av retter som både er smakfulle og sunne. Vår forkostbuffet har mer enn 100 artikler å velge fra, 40 % av dem er økologiske, samt, så klart, vår fair-trade kaffe (GfRS-økologisk produksjonssertifikater: DE–ÖKO–039, DE–ÖKO–044, DE–ÖKO–006, DE–ÖKO–005, DE–ÖKO–001). 

For lunsj og middag, samt for forretningslunsjer på ukedager, serverer vi ferske, moderne retter med basert på sesongen. Vår spesialitet: vi fokuserer på plantebasert og naturlig mat, og vårt mål er å servere inspirasjon på en tallerken! I tillegg tar vi også hensyn til dine spesielle diettkrav: så du vil finne laktosefri melk, laktose- og glutenfrie bakevarer ; våre hjemmelagde retter for de som lider av allergier. Alt i alt legger vi stor vekt på sesongbaserte og regionale produkter som i førstehånd kommer fra bærekraftig landbruk. 


Og du vil så klart også kunne nyte vår unike, skandinaviske atmosfære her i baren så vel som på hele hotellet! Vår lyse restaurant med sitt varme fargevalg og utvalget av sitteplassoppsett får deg til å føle deg litt mer hjemme.  Velg om du foretrekker å spise måltidet ditt sittende på sofaen, ved det delte bordet, eller  på den tradisjonelle måten. Når det er godt vær kan du også nyte måltidet ditt på restaurantterrassen vår.

På samme måte som gjennom hele hotellet vårt, kan restauranten vår skryte av detaljer som hinter til fortiden som et tidligere teglverk. Nyt magien i vårt åpne  kjøkken med sin egen peis, og lytt til den avslappende sprakingen fra bålet. 

Vårt tips: sørg for at du prøver vårt nybakte brød, kringler og focaccia , og så klart våre lekre kanelboller! 


Merk: hvis du har bestilt rom uten frokost, kan du fortsatt legge den til når du ankommer hotellet for 21 EUR per person per dag. Du kan bestille den i resepsjonen ved ankomst for en redusert pris. På Scandic får barn under 13 år alltid frokost uten ekstra kostnad. 

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Tue-Thu 12:00-14:00, Mon, Fri-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 18:00-22:00, Sun Closed