Aktiviteter på Sortland

Nyt livet med et hopp i det arktiske havet med etterfølgende badstue, eller bli med på spennende jakt etter nordlyset og elgsafari i det vakre landskapet i Vesterålen!PUST - en ny form for livskraft

Drømmer du om å sitte igjen med et øyeblikk du aldri glemmer, og nyte en stund med ro og velvære? Hopp ut i det arktiske havet på Sortland i Vesterålen, og nyt varmen i den flytende badstuen etterpå. Helt uforglemmelig!  

Badstuen er utformet av massivt tre som er gjenbrukt av gamle byggematerialer, og tilbyr i tillegg moderne fasiliteter i en avslappende atmosfære.

Badstuen ligger i tilknytning Scandic Sortland  og vender mot det vakre Sortlandssundet og det høyeste fjellet i Vesterålen, majestetiske Møysalen.

Priser og bestilling

  • Badstue drop-in i 60 min. for én person NOK 225,-
  • Gruppe for opptil 10 personer i 60 min. NOK 2250,- 
  • Som boendegjest på Scandic Sortland får du 10 % rabatt ved booking av drop-in i resepsjonen på hotellet. 

Mer informasjon kan du finne her PUST

På jakt etter nordlyset

Våre guider i Vesterålen Tours er eksperter på nordlys og lokalvær og tar deg med på en opplevelsesrik tur på jakt etter nordlyset.

Pris og påmelding

  • Pris NOK 1350,- per person (inkl. 10 % avslag for boende gjester på Scandic Sortland)
  • Prisen inkluderer bilder og video fra våre guider etter endt utflukt. Våre guider er også behjelpelige med å sette opp ditt eget kamera hvis du skulle ha behov for det.

Påmelding med navn og telefonnummer kan gjøres i resepsjonen på hotellet.
Henting ved Scandic Sortland til tidspunkt satt opp i resepsjonen.

Elg safari

Vi kjører til det beste stedet for å oppdage elg i Vesterålen. Ruten vil endre seg fra dag til dag avhengig av hvor elgen befinner seg. Om nødvendig bruker vi en varmesøkende drone og en filmdrone for å finne skogens konge. Sjansen for å se andre dyr er stor.

Pris og bestilling

  • Fra NOK 1350,- per person (inkl. 10 % avslag for boende gjester på Scandic Sortland)
  • Turene kan gå fra 2 til 8 timer alt etter bestilling. 2 timer er kun tilgjengelig på Elgsafari på natterstid hvis vi har mye snø.
  • Prisen inkluderer bilder og video fra våre guider etter endt utflukt

Påmelding med navn og telefonnummer kan gjøres i resepsjonen på hotellet.
Henting ved Scandic Sortland til tidspunkt satt opp i resepsjonen.

Som boende gjest på Scandic Sortland får du 10 % rabatt. Rabatten er trukket fra prisen. Gjelder for utflukter i regi av Vesterålen Tours.

Informasjon om andre turer finner du hos Vesterålen Tours