Bryllup på Hotel Norge

Enkelte dager i livet fortjener kun det beste. Når man har valgt den rette ønsker man å finne den beste rammen for den store dagen.Velkommen til en uforglemmelig bryllupsfeiring

Det er ikke uten grunn at så mange velger å legge bryllupet til Hotel Norge. Her får du alt på ett sted, og ingenting overlates til tilfeldighetene. Når hver minste detalj teller, er det trygt å vite at noen tar hånd om dem.

The Wedding Hotel

Våre utsøkte og fleksible selskapslokaler, midt i Bergen sentrum, egner seg både til små og store bryllup. Vårt dedikerte team sørger for at gjennomføringen går knirkefritt, slik at dere kan nyte dagen i en perfekt ramme. Hos oss får du tilgang på byens beste utsikt og ypperlige fotomuligheter ute og inne.

Nova
Med nydelig utsikt mot Ulriken og Lille Lungegårdsvann og egen utgang til balkong, danner Nova en perfekt ramme for bryllupet.

The Ballroom
Vårt flotte Ballroom tar inntil 250 personer, og har et eget bar- og mingleareal i direkte tilknytning
til salen. Her ligger alt til rette for å skape uforglemmelige minner.

The Cuisine

Maten er signert Bocuse d’Or-vinner Ørjan Johannessen, som sammen med Head Chef, Tore Espenes og hans dyktige team, skaper mat- og drikkeopplevelser utenom det vanlige. Drømmekaken står våre erfarne konditorer for.

     

The Spa

Skjem deg bort i vår velværeavdeling. Bli sminket og stylet i ro og fred, eller bare nyt litt egentid for deg og ditt følge dagen før dagen i sanselige omgivelser. (Åpner Q1 2020)

The Wedding Suite

Få en perfekt avslutning på den store dagen ved å tilbringe bryllupsnatten på et av våre lekre Grande rom eller suiter med nydelig utsikt. Nyt vår anerkjente frokost neste morgen – bare dere to eller sammen med resten av brudefølget. Vi spanderer bryllupsnatten dersom dagen feires hos oss med mer enn 80 gjester.

For mer informasjon eller en uforpliktende visning, kontakt: wedding.hotelnorge@scandichotels.com

For mer inspirasjon, følg oss gjerne på Instagram: @hotelnorge