Bryllup på Hotel Norge

Enkelte dager i livet fortjener kun det beste. Når man har valgt den rette ønsker man å finne den beste rammen for den store dagen.Velkommen til en uforglemmelig bryllupsfeiring

Det er ikke uten grunn at så mange velger å legge bryllupet til Hotel Norge. Her får du alt på ett sted, og ingenting overlates til tilfeldighetene.

The Wedding Hotel

Våre utsøkte og fleksible selskapslokaler, midt i Bergen sentrum, egner seg både til små og store bryllup. Vårt dedikerte team sørger for at gjennomføringen går knirkefritt, slik at dere kan nyte dagen i en perfekt ramme. Hos oss får du tilgang på byens beste utsikt og ypperlige fotomuligheter ute og inne.

Nova

Med nydelig utsikt mot Ulriken og Lille Lungegårdsvann og egen utgang til balkong, danner Nova en perfekt ramme for bryllupet.

The Ballroom

Vårt flotte Ballroom tar inntil 250 personer, og har et eget bar- og mingleareal i direkte tilknytning
til salen. Her ligger alt til rette for å skape uforglemmelige minner.

The Cuisine

Executive Chef, Tore Espenes, og hans dyktige team, skaper mat- og drikkeopplevelser utenom det vanlige. Drømmekaken står våre erfarne konditorer for. 

     

The Stay

Få en perfekt avslutning på den store dagen ved å tilbringe bryllupsnatten i et av våre lekre, oppgraderte rom. Nyt vår prisbelønte frokost neste morgen – bare dere to eller sammen med resten av brudefølget. Vi spanderer bryllupsnatten dersom dagen feires hos oss med mer enn 80 gjester.

For mer informasjon eller en uforpliktende visning, kontakt: meeting.hotelnorge@scandichotels.com