Kokkelærling
Som kokkelærling vil du være innom alle hotellets avdelinger. Du vil lære om mat, drikke, spesialkost, ulike kulturers matskikker, HMS, servering, hygiene, salg, service og profesjonell gjestebehandling.
Hoveddelen av læretiden vil du tilbringe på kjøkkenet og du vil lære å tilberede og anrette mat av høy kvalitet. I tillegg vi du få opplærling i råvarebehandling, menyplanlegging og matpresentasjon. Du vil også lære om mattrygghet i alle ledd, fra varemottak til anretning og servering av måltider (IK-mat).
I løpet av læretiden hos oss vil du tilegne deg kunnskap om alle deler av matproduksjonen ved hotellet - fra frokost til a la carte og store selskap. Trigges du av konkurranse og å måle egne prestasjoner opp mot andre, legger vi også til rette for at du kan delta på ulike konkurranser for kokkelærling.
Høres dette spennende ut? Ta kontakt med oss for mer informasjon og for å søke om lærlingeplass i Scandic på følgende mailadresse: