SCANDIC ACADEMY – LA OSS UTVIKLE OSS SAMMEN

Med vårt eget Scandic Academy ønsker vi å bringe mennesker nærmere hverandre, få kontakter på tvers av land og funksjoner og skape et rom der vi kan utvikle oss sammen, hver dag! Scandic Academy gjør læring tilgjengelig for alle, via digitalt innhold, klasseromsopplæring og verktøysett for teamøvelser og kunnskapsdeling.Med den riktige tankegangen er mulighetene for å vokse og utvikle seg hos Scandic praktisk talt grenseløse. Oppover, nedover, til siden eller til en ny by eller et nytt land – det er opp til deg å bestemme din egen personlige utvikling.

Å ha engasjerte og motiverte medarbeidere er en av våre største suksessfaktorer. Vi har som mål å tilby en arbeidsplass der du føler deg utfordret og kan utvikle deg profesjonelt – et sted du vil bli lenge.

Så, uansett hvem du er, vil vi at du skal føle deg inkludert, styrket og med endeløse muligheter for å vokse. Det er derfor det er mulig å begynne å lære selv før din første dag på jobben. Nyt!


LÆR FØR DU STARTER

I vår 15-minutters forhåndsintroduksjon «Et første velkommen» ønsker vi å dele historien vår – hvor vi kommer fra, hvor vi er på vei og din viktige rolle i vår spennende reise sammen. La oss komme i gang!

MEDARBEIDERUTVIKLING

Vårt oppdrag er å skape flotte hotellopplevelser for alle. For oss handler dette om så mye mer enn bare et hyggelig rom eller en lekker frokost.

Det er den totale opplevelsen vi skaper for gjestene og medarbeiderne våre. Det er et vennlig smil, en inviterende atmosfære og genuin service. Det er en arbeidsplass der vi samarbeider og trives sammen, og der nye ideer blir oppmuntret. Et sted der vi bryr oss like mye om hverandre, som vi bryr oss om verden rundt oss.

Møt noen av våre fantastiske medarbeidere som vil vise deg hva kulturen vår og verdiene våre handler om.