Utvikle ferdighetene dine på de mange hotellene våre

Å jobbe på Scandic føles som å komme hjem. Det er stedet hvor du vil utvikle både deg selv og ferdighetene dine, og bli den beste versjonen av deg selv.Du blir oppfordret til å dele ideer, kreativitet og innspill rundt det å gi den beste servicen. Det er derfor du og teammedlemmene dine gjør en god hotellopplevelse til mye mer enn bare et fint rom og et godt måltid. Finn en jobb som passer deg – vi har alt fra husøkonomer til frokostverter, kokker, servitører, resepsjonister og mer. Mulighetene er endeløse. Velkommen til Scandic.

Bare vær deg selv

Hos Scandic ønsker vi at medarbeiderne våre skal føle seg klare til å gi enestående og personlig service til gjestene våre døgnet rundt. Og den beste måten å gjøre det på, er ved å være seg selv. Det er slik vi skaper en god hotellopplevelse sammen, ved alle våre hundrevis av hoteller i Norden, Tyskland og Polen.

Vi bryr oss om deg, gjestene våre og planeten vår. La oss sammen utgjøre en forskjell.

Ved å gi deg sjenerøse fordeler, en rettferdig kontrakt og muligheten til å lære og utvikle deg, ønsker vi å gi deg de beste betingelsene for at du skal elske jobben din. Velkommen til å bli en del av teamet vårt.