Kokker med en lidenskap for minneverdige retter

Alle kokkene våre har én ting til felles. En lidenskap for å skape deilig mat som holder gjestene og medarbeiderne våre friske og glade. Vi vil at kokkene våre skal bidra, og sette ideene sine på bordet!En arbeidsplass der du har trygge og stabile betingelser

Hos Scandic verdsetter vi et balansert arbeidsmiljø der du som kokk vil ha rettferdige betingelser og en god dag på jobb hver dag. Du og teammedlemmene dine jobber som et team, og skaper måltider som betyr noe for gjestene våre. Du tilbereder alt fra lunsj og à la carte til feststemte banketter.

Bli med i teamet vårt, og la oss utgjøre en forskjell sammen. Vi bestreber konstant å forbedre mat- og drikketilbudet vårt, ved å tilby økologiske alternativer. For eksempel har vi lansert en heløkologisk barnemeny i Sverige og Norge. For å bidra til et bærekraftig samfunn og vår egen helse, bruker vi økologisk mat, vårt eget kranvann og reduserer matavfall. 

Vi tilbyr alltid medarbeiderne våre trygge og rettferdige betingelser og en progressiv arbeidsplass. Vi gir deg arbeidsplanen din i god tid, så du kan planlegge fritiden din. Velkommen til de mange restaurantene våre.