Av venner – for venner

Her hos Scandic ønsker vi at alle skal føle seg som hjemme så snart de setter ned bagasjen i lobbyen. Det er egentlig veldig enkelt – vi ønsker hoteller hvor vi kunne tenke oss å tilbringe tid. Vi ønsker å opptre mindre som tradisjonelle hotellkjeder og ha et mer vennskapelig forhold til gjestene.

Våre verdier er:

Be caring

Vi er omtenksomme og vi ønsker alle velkommen med åpne armer og et åpent sinn. Vi bryr oss om menneskene, planeten og samfunnet rundt oss.

Be you

Vi er oss selv, løfter frem hverandres unike potensial og verdsetter fordelene mangfoldet gir oss på samme måte som vi ser og behandler hver gjest som et unikt individ.

Be a pro

Vi er pålitelige og leverer konsekvent høy kvalitet i alt vi gjør. Vi går utover det som er forventet av oss fordi vi vet at nøkkelen til suksess handler om å vie oppmerksomhet til den minste detalj. Vi skal alltid strebe etter å bli bedre.

Be bold

Vi tør å gjøre ting annerledes. Vi går utenfor komfortsonen og vi fokuserer på fremtiden i stedet for fortiden. Vi jobber alltid etter å være en inspirasjon for våre gjester, for hverandre, for eiere og samfunnet rundt oss.