Gjør deg bemerket!

Du bygger ikke en virksomhet, du bygger et team. Og så bygger teamet virksomheten. Som leder styrker du teamet ditt så de blir klare for utfordringer. Lederskap bør bygges på at vi er genuine. Når du som leder bygger tillit, oppfordrer teamet til å bidra på tvers av funksjoner, og skaper en kultur der teamet føler det er trygt å snakke om feilgrep og læring, blir medarbeiderne de beste versjonene av seg selv.

Se alle ledige stillingerTeamarbeid gjør at alt blir mulig

Vi fokuserer på å skape en arbeidsplass der vi alle føler oss trygge, inspirerte og modige nok til å tre ut av komfortsonen og tenke annerledes. Vi lærer fra feilene og seirene våre, og gir hverandre tilbakemeldinger så vi kan fortsette å utvikle oss. Det er slik vi får energi til å skape nye, unike og gode opplevelser for oss selv, hverandre og gjestene våre.

Samtidig er det aldri opp til én person alene. Alt på Scandic er et samarbeid. Samarbeid gjør at alt blir mulig. Vi vet hva som skjer når vi samarbeider og jobber tett sammen – personer med forskjellig personlighet, erfaringer, bakgrunn og ideer. Vi ser det hver dag.

Velkommen til å bli en del av teamet vårt!

Se alle ledige stillinger