Vilkårene for nyhetsbrevScandic behandler personopplysninger om personer som abonnerer på våre nyhetsbrev. Scandic Hotels AB er behandlingsansvarlig for personopplysningene. Du kan når som helst avslutte ditt abonnement ved å klikke på avmeldingsknappen i et nyhetsbrev.

Personopplysningene du oppgir brukes av Scandic til å administrere distribusjonen av vårt nyhetsbrev til deg. I tillegg kan personopplysningene dine behandles for de formålene som er fastsatt i våre Retningslinjer for personvern, der du også finner mer informasjon om Scandics behandling av personopplysninger og hvordan du kan kontakte Scandic. 

Hvis du er medlem av Scandic Friends, kan personopplysningene brukes til å supplere din profil in Scandic Friends, og behandlingen av personopplysninger er da underlagt Vilkårene for medlemskap i Scandic Friends. Hvis du ikke er medlem av Scandic Friends, kan personopplysningene brukes til å opprette en profil for deg, f.eks. til å knytte opplysningene dine opp mot tidligere reservasjoner eller informasjon fra informasjonskapsler, noe som gjør det mulig for Scandic å tilby deg mer fleksible og individuelt tilpassede opplevelser. Dette betyr at du mottar tilbud og informasjon som er mer relevant for deg og bedre tjenester.

Hvis du blir medlem av Scandic Friends senere, kan personopplysningene brukes til å supplere din medlemsprofil, og behandlingen av opplysningene vil deretter være underlagt Vilkårene for medlemskap i Scandic Friends.