Sportsgrupper

Scandic tilbyr sports- og foreningspriser på over 85 hoteller rundt om i Norge, flere med kort avstand til sports- og fritidsanlegg. Velkommen til behagelig overnatting, prisbelønnet frokost, sportsmenyer utviklet i samarbeid med Olympiatoppen, tilgang til treningsrom og møterom.Sports- og foreningspriser 


På Scandic får dere de beste forutsetningene for å prestere på topp når det virkelig gjelder. Gi laget ditt et overtak i neste kamp. Med våre sports- og foreningspriser bor dere på hotell og sover uforstyrret i myke senger - en helt annen standard enn det harde gulvet i gymsalen, men med minimal prisforskjell.

Dette er noen av fordelene når du booker sports- og foreningspris: 

  • Bo hele laget fra 295 NOK per person* 
  • *Gjelder ved fire personer i firemannsrom
  • Prisvinnende frokostbuffet inkludert
  • Mat for aktive til en god pris
  • Trådløs WiFi uten ekstra kostnad
  • Treningsmuligheter i treningsrommene våre
  • Tilgang til møtelokale for gjennomgang og taktikkprat (ved henvendelse og etter tilgjengelighet)

   
Valget er enkelt. Bestill hos oss i dag, så får laget ditt overtaket neste gang.
   

 
Hvem er sports- og foreningsprisene for?
Sports- og foreningsprisene gjelder i helger samt utvalgte ferieperioder, og er gyldige for idrettslag og idrettsforeninger, i grupper inntil 30 personer. Reservasjonen må gjøres av ansvarlig reiseleder/foresatt/trener. For grupper med reisende under 18 år, må minimum én ansvarlig voksen per 8 deltagere ledsage gruppen. Prisene er inklusive moms og gjelder kun hvis hotellet har ledig kapasitet og på et begrenset antall rom. Ved større arrangementer/turneringer kan andre priser forekomme. Innsjekk fra kl. 15.00, og utsjekk er frem til kl. 12.00 på avreisedagen.