Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
restaurant tables
restaurant tables
Tilbake til hotell

Green Room Restaurant & bar

Spis som stjernene i Green Room Restaurant. Her er hver rett et vakkert eksempel på matkunst, alltid i dansk bistrostil og med råvarer fra danske leverandører. Nyt den gode atmosfæren og utforsk det spennende mattilbudet på menyen.

Bordbestilling restaurant

+45 72 58 10 41

Restauranten vår Green Room gir hotellet vårt litt ekstra glamour. Møtedeltagerne kan få et glimt av stjernene, og garanteres å være i godt humør før kveldens forestilling starter i ballsalen. Nyt en nøye sammensatt showmeny, eller smak deg gjennom den store middagsmenyen vår. 

Restauranten vår har blitt innredet i dansk bistrostil i en koselig setting med elegant dekor, og når det kommer til maten har vi ikke utelatt noe til tilfeldighetene. Kjøkkenet bruker utelukkende bærekraftige råvarer, som vår egen gressmatet storfe og kvalitetsfisk fra kysten rundt Danmark.  

Det er godt med plass til alle her, enten du kommer for å se et show, overnatte hos oss, eller bare kommer innom for en deilig middag. 

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-15:00, Sat-Sun 12:00-15:00
Dinner: Mon-Sun 17:30-22:00
Bar: Mon-Thu, Sun 10:00-00:00, Fri-Sat 10:00-01:00