Scandic Palace Hotel Copenhagen, restaurant
Scandic Palace Hotel Copenhagen, restaurant Scandic Palace Hotel Copenhagen, restaurant Deilig fruktfat, juice og ferske croissanter Scandic Palace Hotel Copenhagen, restaurant

Scandic Palace

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant

Nyt spesialiteter fra vårt kjøkken på Scandic Palace Hotel. Vi kombinerer innovasjon og tradisjon, og bruker alltid ferske ingredienser og et utvalg av økologiske produkter.

Nyt en deilig middag i den hyggelige restauranten vår. Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig matopplevelse med utsikt over det livlige torget.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Sat 12:00-17:00, Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:30-21:30, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 11:00-23:30, Fri-Sat 11:00-00:30, Sun 11:00-22:00