Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Lobby & bar
Lobby & bar Lobby Outdoor terrace
Tilbake til hotell

Bar

Du kan lese dagens avis i baren, eller holde et øye med det som skjer i den travle resepsjonen vår. Her serverer vi mye godt å drikke, en velgjørende kopp te og sprø nøtter. Du kan se alle viktige sportsarrangementer på den store TV-en vår, eller teste ferdighetene ved biljardbordet.

Bordbestilling restaurant

+45 70127373

Den hyggelige baren vår ligger ved siden av resepsjonen og lobbyen. Baren er det ideelle stedet for raske, uformelle møter over en kopp kaffe. De dyktige bartenderne våre kan selvfølgelig mikse din favorittdrikk eller anbefale noe annet godt å drikke. Hvis det danske været tillater det, kan du ta med deg drikke og snacks ut på terrassen.

Åpningstider

Opening hours
Bar: Mon-Fri 12:00-23:00, Sat-Sun 16:00-23:00