Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Restaurant
Restaurant Outdoor terrace
Tilbake til hotell

Restaurant

Vi serverer frokost og middag i uformelle omgivelser i den moderne restauranten vår. Kokkene våre er klare til å lage nydelig mat til deg, og servitørene kan guide deg gjennom sesongens vinkart.

Bordbestilling restaurant

+45 70127373

Velkommen inn i den varme og hyggelige atmosfæren i restauranten vår på Scandic Sluseholmen. Kjøkkenet vårt har nordiske røtter, og alle måltidene tilberedes ved bruk av sesongens beste råvarer. Servitørene våre gir gjerne menyanbefalinger – og husk at det bare er hos Scandic at du kan nyte en deilig, dansk Black Angus-biff fra frittgående kveg.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
 (On public holidays the breakfast is open 7:00-10:30: Mon-Sun 07:00-10:30)

Lunch: Mon-Fri 12:00-17:00, Sat-Sun Closed
 (On public holidays the lunch is closed: Mon-Sun Closed)

Dinner: Mon-Sun 17:00-21:30