Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Sydhavnen, Relaxing, Bar
Sydhavnen, Relaxing, Bar Scandic Sydhavnen, bar Sydhavnen, Bar
Tilbake til hotell

Bar

Kos deg med noe godt å drikke, eller unn deg en smakfull smårett på hotell Scandic Sydhavnen.

Ta noe godt å drikke mens du slapper av i denne baren ved hotell Scandic Sydhavnen. Ta en bok fra bokhyllene og kos deg i skinnsofaen, eller sett deg på en barkrakk og prat med vennene dine. Føler du deg sulten? Da kan du jo forsøke et deilig smørbrød eller en burger. I baren serveres det eksotiske drinker og vin på glass, mens kaffemenyen byr på allverdens spesialiteter. I baren er det også trådløs internettilgang. Det hele foregår i en avslappet atmosfære.

Åpningstider

Opening hours
Bar: Mon-Sat 12:00-00:00, Sun 15:00-23:30