Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Sydhavnen, Relaxing, Bar
Sydhavnen, Relaxing, Bar Scandic Sydhavnen, bar Sydhavnen, Bar
Tilbake til hotell

Bar

Kos deg med noe godt å drikke, eller unn deg en smakfull smårett på hotell Scandic Sydhavnen.

Ta noe godt å drikke mens du slapper av i denne baren ved hotell Scandic Sydhavnen. Ta en bok fra bokhyllene og kos deg i skinnsofaen, eller sett deg på en barkrakk og prat med vennene dine. Føler du deg sulten? Da kan du jo forsøke et deilig smørbrød eller en burger. I baren serveres det eksotiske drinker og vin på glass, mens kaffemenyen byr på allverdens spesialiteter. I baren er det også trådløs internettilgang. Det hele foregår i en avslappet atmosfære.

Åpningstider

Opening hours
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
 (From 01.10: Friday and saturday: Buffet only. Sunday can only be ordered our classics at the bar: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed)

Bar: Mon-Sat 12:00-00:00, Sun 15:00-23:30