Bestill overnatting

restaurant stoberiet at scandic sydhavnen in copenhagen denmark
restaurant stoberiet at scandic sydhavnen in copenhagen denmark restaurant stoberiet food at scandic sydhavnen in copenhagen denmark restaurant stoberiet food at scandic sydhavnen in copenhagen denmark restaurant stoberiet ambolt plante at scandic sydhavnen in copenhagen denmark restaurant stoberiet at scandic sydhavnen in copenhagen denmark restaurant stoberiet table food at scandic sydhavnen in copenhagen denmark restaurant at scandic sydhavnen
Tilbake til hotell

Restaurant

På Støberiet serverer vi gode, mettende måltider basert på økologi, dyrevelferd og lokale ingredienser.

Velkommen til STØBERIET Restaurant & Garden!

Restaurantens navn og konsept henter inspirasjon fra sin historiske beliggenhet, som inntil 1980-tallet huset B&Ws store, runde støperihall. I dag lager vi ikke lenger maskindeler i Støberiet, men heller gode, mettende måltider basert på økologi, dyrevelferd og lokale ingredienser. Navnet vårt hyller fortsatt distriktets viktige fortid, og vi ser frem til å gi deg en svært spesiell opplevelse, omkranset av en vesentlig bit av historien. Og du kan alltid være sikker på å finne «Grunnleggerens favoritter» på menyen.

Restauranten har romoppsett for 150 gjester i flotte, åpne omgivelser, med masse naturlig lys fra de store vinduene. Det er direkte tilgang fra restauranten til terrassen, der vi fyrer opp grillen om sommeren. Som en forlengelse av restauranten finner du et lekerom – slik at mor og far kan slappe av og nyte middagen mens de små leker og har det moro. 

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
 (Public holidays open from 7:00-10:00: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00)

Dinner: Mon-Sun 17:00-21:00