Bestill overnatting

Bo i hippe Vesterbro i hjertet av livlige København, der klassisk arkitektur fra 1880-tallet møter trendy dekor. Her er du nær restauranter, barer og små designerbutikker. Vi er bare noen få minutters gange fra fornøyelsesparken Tivoli, København sentralstasjon og Strøget (gågaten).

Read more about Scandic Webers

Har du lyst til å overnatte i Vesterbro, Københavns mest populære bydel? Da er Scandic Webers det rette hotellet for deg. Du kan følge med på det travle storbylivet fra Heineken-baren vår, der du også kan se på sport på TV-en og spille en runde shuffleboard mens du nyter en kald fatøl, lekker drink eller en snack. Om sommeren er vår hyggelige bakgård et populært sted for å møte venner eller kolleger over noe forfriskende drikke.

Som en spesiell godbit når du overnatter på Scandic Weber, inviterer hotellet deg til «Bar Social» hver tirsdag til lørdag mellom kl. 17.00 og 18.00, der du som hotelgjest kan nyte en gratis drink, øl, limonade eller et glass vin, spandert av oss.

Hotellet vårt har noen sykler, noe som gir deg en flott mulighet til å oppleve København blant de mange lokale syklistene. Hvis du ønsker å øke hjerterytmen din, er vi nær Søerne (innsjøene), der du finner en av de mest populære løperutene i København. Hvis du ankommer Scandic Webers med bil, finner du parkering i gatene rundt. Vi samarbeider også med parkeringshuset Saga P-hus, ca. 100 meter fra hotellet.

Dette unike storbyhotellet ligger i sentrum av København i Vesterbro-distriktet. I det hippe Vesterbro-distriktet vil du finne alt fra gourmet-restauranter og barer til små, spesialbutikker. Husk å besøke Københavns største turistattraksjoner, som Tivoli, Strøget og Rundetårn, alt i gangavstand fra hotellet. I resepsjonen kan du kjøpe rabatterte billetter til de beste attraksjonene i København. Hotellet vårt ligger bare noen få minutter fra København sentralstasjon og herfra går det tog til København Lufthavn Kastrup. Ved sentralstasjonen finner du også busser og taxier til enhver tid.

Frokosttider Vis restaurantside

Finn veien hit

Scandic Webers Telefon

+45 33 31 14 32

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Webers Adresse

Vesterbrogade 11B
Copenhagen V