Bestill overnatting

Restaurant
Restaurant
Tilbake til hotell

Ravintola Aulanko

Restauranten vår er et romslig, lyst og koselig lokale som serverer buffetfrokost, smakfull forretningslunsj eller en festlig buffet for en spesiell anledning. Restauranten tilbyr fantastisk utsikt over Vanajavesi-innsjøen, som du også kan nyte fra den koselige sommerterrassen.

Bordbestilling restaurant

Bestill bord

Kafé og restaurant Karlberg er åpen ved lunsjtid på utvalgte dager i spabygningen. Restauranten serverer en buffetlunsj på ukedager, tilgjengelig ved forhåndsbestilling for grupper og på disse dagene er den også tilgjengelig for hotellgjester. Mer informasjon i resepsjonen.

Bestill et bord! Vi anbefaler å bestille et bord i god tid på forhånd da restauranten kun har plass til et begrenset antall gjester.

Little Italy tilbyr enkel, ukomplisert mat. Kafé og restaurant Karlberg i Spabygningen er åpen for lunsj på utvalgte dager. Restaurant Aulanko serverer en buffetlunsj på ukedager, tilgjengelig ved forhåndsbestilling for grupper og på disse dagene er den også tilgjengelig for hotellgjester. Mer informasjon i resepsjonen.

Som Scandic Friends-medlem får du 10 % rabatt på mat i restaurantene våre i helger og utvalgte ferier. I tillegg tilbyr vi diverse rabatter på mat og drikke, spør om mer informasjon i restauranten. Hvis du ikke er medlem ennå, register deg nå!

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00