Design District

Design District Helsinki er en kreativ klynge i hjertet av Helsinki. Området er absolutt verdt et besøk. Det strekker seg fra Kamppi til Punavuori og Kaartinkaupaunki, og omfatter 25 gater og 200 interessante steder.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Interessant shopping

Bli kjent med finsk design og arkitektur

Bilde av Design forum-butikk Visit Finland

I tillegg til anerkjente finske aktører som Artek, Iittala, Marimekko og Design Museum, er interessante designbutikker og gallerier samt kaféer og restauranter med spesiell design representert i området.

En titt på bybildet

I tillegg til finsk design, kan du nyte den flotte arkitekturen fra mange forskjellige epoker.

Helsinki jernbanestasjon og Nasjonalmuseet er flotte representanter for den nasjonalromantiske stilen. Du kan beundre kvartaler med fleretasjes bygninger i Jugendstil på en guidet byvandring i Katajanokka, Kruununhaka og Eira.

Området rundt Senatstorget representerer den neoklassiske stilen, mens OL-stadion og Lasipalatsi (glasspalasset) representerer funksjonalismen fra 1930-årene. De mest imponerende modernistbygningene er Tempelplatsens kirke og Finlandia Hall, designet av Alvar Aalto.

Hoteller nær Helsinki Design District

Scandic Simonkenttä og Scandic Marski ligger i utkanten av området. Atmosfæren i Design District er innen rekkevidde fra begge.