Bestill overnatting

Scandic Grand Central Helsinki

Et fullstendig unikt og storslått hotell åpner tidlig i 2021 i en prestisjetung bygning i jugendstil, designet av Eliel Saarinen, med en sentral beliggenhet ved Helsinki sentralstasjon, transportknutepunktet. Opplev luksus slik du selv vil.

Read more about Scandic Grand Central Helsinki

Vi åpner en unik hotellopplevelse for alle tidlig i 2021. Scandic Grand Central Helsinki er et fullstendig unikt og storslått hotell som ligger i en historisk bygning i jugendstil, designet av Eliel Saarinen og fullført i 1909. Hotellet har en sentral beliggenhet ved Helsinki sentralstasjon.

Hotellet ligger i det travle sentrum av byen og er et helt nytt konsept innen lokaler og møteplasser som byr på gammeldags sjarm og klassisk stil med en frisk og moderne vri og evnen til å overraske. Kos deg med luksus slik du selv vil, og del opplevelsene og følelsene dine med andre. På hotellet kombineres luksus, mystikk og tidløs eleganse med en internasjonal og urban atmosfære og den tilbakelente innstillingen i dagens moderne Helsinki.

Nyt fred og ro på et luksuriøst hotellrom, i den frodige hagen på gårdsplassen og med frokost på den overbygde terrassen, alt i Helsinki sentrum. Hotellet har et storslått utvalg på nesten 500 rom, som alle byr på en førsteklasses hotellopplevelse. I tillegg til den sjarmerende atmosfæren i restauranten, kan du tilbringe tid på det beste stedet i byen på den overbygde terrassen på hotellets gårdsplass.

Den unike og storslåtte hotellobbyen passer godt for både jobbing og avslapping. De romslige konferanse- og arrangementslokalene på hotellet skaper unike omgivelser for både små teammøter og store forsamlinger med opptil 180 personer. Grand Ballroom, den spennende bankettsalen på hotellet, byr på tidløs eleganse og glamour for uforglemmelige middager, fester, gallaer og cocktailselskaper for opptil 500 personer. Atmosfæren i lokalet kan tilpasses anledningen ved hjelp av belysning, vegger og møbler.

Hotellet ligger i midtpunktet for transport, hvor byens kultur og arrangementer finner sted. Både lokaltog og langdistansetog stopper rett ved bakdøren til hotellet og har tilknytning til hotellresepsjonen. Flyplassen ligger også i nærheten, og du kommer deg dit direkte fra hotellet på 30 minutter med tog eller buss. Med trikken kan du komme deg mellom havnene og hotellet på bare noen få minutter, og T-banen på sentralstasjonen ligger ved siden av hotellet. Ateneum nasjonalgalleri, nasjonalteateret, Kaisaniemi-parken og friluftsområdet Töölönlahti ligger alle i nærheten av hotellet.

Will open 1 February 2021, book already now!

Finn veien hit

Scandic Grand Central Helsinki Telefon

+358 0200 81800

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Grand Central Helsinki Adresse

Vilhonkatu 13
Helsinki

Scandic Grand Central Helsinki