Et flott opphold

På Scandic Grand Central Helsinki vil du få en helt unik hotellopplevelse! Luksuriøs og lun innredning, rom etter eget ønske, en deilig frokostbuffet og førsteklasses, allsidige tjenester sikrer et flott hotellopphold.Litt ekstra luksus

Hotellrom etter eget ønske

Alle rommene på hotellet er forskjellige, fasilitetene er omfattende og sengene er store og komfortable. Du kan for eksempel velge et rom med badekar, badekåpe og tøfler, med privat badstue eller utsikt over byen eller parken.

I de tidløst elegante rommene i den opprinnelige delen av bygningen inviterer nostalgiske franske vinduer og brede vinduskarmer deg til å nyte utsikten. I de moderne og lyse rommene i den nye delen er det vinduer fra gulv til tak slik at utsikten over bakgården eller Kaisaniemi Park tas helt inn i rommet.

Velvære, trening og avslapning

Ta en joggetur i nærliggende Kaisaniemi park eller Töölönlahti-området, eller tren i hotellets treningsrom. I tillegg har vi et vakkert yogarom med gode yogamatter for en deilig yogaøkt!

På slutten av dagen kan du slappe av i hotellets vakre relax-avdeling. Fra badstueanlegget har du direkte adgang til hotellets idylliske bakgård, der du kan slappe av, beundre omgivelsene og nyte noe oppfriskende å drikke. Hvem skulle trodd at du befant deg midt i sentrum av Helsinki?

Bar G – en koselig oase for avslapning

Bar G, Scandic Grand Central Helsinki

En stilfull cocktail, en Mini Martini eller en Lillet Spritzer? Hotellbaren vår er et klassisk møtested der du kan nyte noe godt å drikke i en avslappende atmosfære. Fra baren har du tilgang til glassterrassen i bakgården der du kan nyte kvelden.

Middag i stor stil

Brasserie Grand, Scandic Grand Central Helsinki

Det vennlige personalet i restauranten og det varme og elegante miljøet inviterer deg til å roe ned og nyte et bedre måltid. Klassiske smaker inspirert av det franske kjøkken med en moderne vri, et dryss av noe uventet og en anelse luksus – det er oppskriften på vår førsteklasses restaurantopplevelse. Du kan velge mellom en rekke deilige retter, og for eksempel toppe bespisningsopplevelsen med kaviar. Hva med en operakake med gullstøv og calvados iskrem? 

Frokosten topper besøket

Ta deg tid til å nyte frokostbuffeten vår, for på Grand Central er den spesielt god. Allerede ved døren møtes du av den fristende duften av ferskbakt surdeigsbrød. I tillegg til Scandics tradisjonelle frokostdelikatesser, inkluderer frokosten kjøleskapsgrøt og spesialkaffer i tillegg til ferskpresset juice. Og hvis du ønsker flere delikatesser, kan du også bestille en Mimosa, musserende vin eller varme retter servert ved bordet, som Egg Royale.

Du kan nyte buffetfrokosten i koselige Brasserie Grand, på glassterrassen eller terrassen utendørs. Alternativt kan du ta frokosten på rommet.

Luksus på hotellrommet

Hva med frokost på sengen eller en deilig middag på hotellrommet? På den omfattende romservicemenyen vår finner du delikatesser du kan nyte på hotellrommet. En spesialitet er staycation-menyen vår, som må bestilles på forhånd når du ønsker å tilbringe en behagelig kveld med god vin og salte og søte små delikatesser. I romkategoriene superior plus, juniorsuite og mastersuite kan du også bestille en treretters middag, siden disse rommene har et bord du kan spise ved. Tradisjonelle musserende drikkevarer og luksuriøse delikatesser tilbys også!

Hotellets fortryllende historie

VRs administrasjons- og kontorbygning ble designet av verdenskjente Eliel Saarinen og fullført i 1909, og omgjort til et fantastisk hotell i samarbeid med Museiverket, som verner finsk kulturarv. Saarinens bygning som representerer sen Jugendstil, tar deg til internasjonale steder, og bakgårdens glassterrasse minner om Paris. Du kan beundre bygningens originale, vakkert restaurerte detaljer og renoverte møbler og lysarmaturer fra forskjellige tiår – noen av dem er designklassikere og andre er som kunstverk – du finner dem over hele hotellet.

I løpet av oppholdet kan du utforske hotellet, som tilbyr flere overraskende detaljer og forskjellige områder og miljøer, på en selvguidet omvisning. Du vil finne en interessant og elegant kombinasjon av klassisisme og stilfull, moderne hotellinnredning.