Bestill overnatting

Scandic Grand Central Helsinki, Brasserie Grand
Scandic Grand Central Helsinki, Brasserie Grand
Tilbake til hotell

Brasserie Grand

Den varme og stilfulle restauranten er inspirert av det klassiske europeiske kjøkkenet, og serverer nøye tilberedte retter laget med råvarer av høy kvalitet og en overraskende vri.

Bordbestilling restaurant

Bestill bord

Akkurat som på hotellet, blandes det klassiske med det moderne i restauranten. Brasserie Grand er en varm og stilfull restaurant som serverer klassiske, fransk-inspirerte retter, oppdatert til tiden vi lever i og kombinert med europeiske innflytelser på en interessant måte.

Vi ønsker å tilby restaurantopplevelser av høy kvalitet med en overraskende, luksuriøs vri, der alle finner noe de liker. For eksempel kan du friske opp et rekesmørbrød med kaviar, eller nyte en fantastisk sjokoladekake med gullpynt.

Vi tilbereder spennende smaksopplevelser fra råvarer av høy kvalitet, med omtanke og varme, som du kan nyte i en stilfull og uformell atmosfære.

Brasserie Grand er stedet for den som søker et avslappende øyeblikk i hverdagen, opplevelser og et avbrekk, eller ønsker å arrangere et minneverdig selskap. Restauranten er også et hyggelig møtested for den som elsker kultur og spesielt teatret – Nasjonalteatret ligger ved siden av og tilbyr flotte opplevelser sammen med Brasserie Grand.

Restaurantens kamre Pipsan, Mathilda og Emilie er tilgjengelige for leie til private selskaper og møter.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-11:00
Dinner: Tue-Thu 17:00-22:30, Fri-Sat 16:00-23:00, Mon, Sun Closed
 (Kitchen opening hours: Tue-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 16:00-22:30, Mon, Sun Closed)