Bestill overnatting

closeup breakfast at scandic grand central helsinki
closeup breakfast at scandic grand central helsinki
Tilbake til hotell

Frokost

På Grand Central kan du nyte en spesielt lekker frokost i elegante omgivelser. Frokost serveres daglig, og de gode nyhetene er et den serveres nesten til lunsjtider i helgene.

Hotellrestauranten vår serverer en frokostbuffet og vi justerer ankomsttider for frokost i henhold til antall gjester som bor på hotellet. Hvis du foretrekker å spise på rommet ditt, kan du legge inn en bestilling for frokost å ta med deg kvelden før, og alle våre retter er tilgjengelige som måltider å ta med seg under restaurantens åpningstider. I tillegg kan du bruke vår omfattende romservicemeny for å bestille frokost og middag levert på rommet ditt mot et ekstra tillegg.

For å sikre at du har et trygt opphold har vi innført forsterkede rengjørings- og hygienetiltak og vi følger sosial distansering.

Nyt en spesielt lekker Grand-frokost

Start dagen din med det store utvalget av frokostalternativer av høy kvalitet som tilbys i vårt koselige Brasserie Grand eller i vinterhagen eller på utendørsterrassen i bakgården. Frokostbuffeten har alle Scandics frokostdelikatesser pluss et utvalg av Grand-spesialiteter, så som

  • brød og bakverk bakt i vår egen ovn
  • fersk havregrøt og grøt laget over natten
  • spesialitetskaffe
  • gulrot/tindved-shots og grønne smoothier
  • i helgene kan du også bestille en Mimosa eller musserende vin mot et ekstra tillegg

Våre private frokostrom, Pipsa, Mathilda og Emilie, er tilgjengelige for leie til private arrangementer.

Vil du foretrekke å nyte frokost på ditt eget rom? Romservicefrokost kan bestilles innen kl. 21.00 kvelden før. Pris: 19 EUR per person. For mer informasjon, kontakt grandcentralhelsinki@scandichotels.com.

Du er også velkommen hit for vår frokostbuffet, selv om du ikke bor hos oss. Frokost for ikke-boende gjester koster EUR 19 per person.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-11:00