Helsinki for barn

Det er mye å gjøre også for de yngste i familien i Helsinki. Det er enkelt å komme seg rundt til fots, på sykkel eller med offentlig transport.

Moro for hele familien

Museene i Helsinki har tatt hensyn til barna, og det er forestillinger for barn året rundt på byens teatre. De mange innendørs og utendørs lekeplassene holder de yngste i aktivitet dagen lang.

Barnas sommer

Visit Helsinki/Aku Pöllänen & scandichotels.com

Helsinki er full av ting å gjøre om sommeren. De mange mulighetene for aktiviteter garanterer dager fulle av opplevelser for hele familien. Hele familien vil nyte karusellene på Linnanmäki, de spennende opplevelsesparkene og historien og museene i Suomenlinna. En perfekt sommerdag med sol kan nytes på Helsinkis strand Hietaranta.

Inn i dyrenes verden


Korkeasaari Zoo og SEA LIFE-akvariet er populære attraksjoner for barn året rundt. Naturhistorisk museum er også et spennende sted, hvor de har fokus på programmer for barn.

Hvis du går tom for ting å gjøre i Helsinki

Fra Helsinki kan du enkelt ta deg til Heureka Finnish Science Centre, Haltia Finnish Nature Centre og Serena Waterpark i Espoo.

Lekne hoteller i hovedstadsregionen

Et tips! Hvis du ønsker å nyte bylivet, anbefaler vi hotellene våre i sentrum av Helsinki. Hvis du kjører bil, kan du parkere gratis og bo komfortabelt, med gode transportalternativer fra hotellene våre i Espoo eller Järvenpää.