Linnanmäki og Peacock-teatret

I fornøyelsesparken Linnanmäki og på Peacock-teatret kan hele familien tilbringe en dag med mye moro. Hotellene våre i Helsinki ligger innen gangavstand eller en kort kjøretur fra fornøyelsesparken.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Nyt sommeren på Linnanmäki

Linnanmäki, Finlands eldste og mest populære fornøyelsespark, er en familiefavoritt. Fornøyelsesparken åpner i slutten av april. Den har over 40 attraksjonerog flere restauranter og arrangementer.

Linnanmäki-sesongen avsluttes om høsten med festlige Carnival of Lights, der du kan nyte fargerik belysning, flotte forestillinger og fyrverkeri. Inngang til Linnanmäki-området og Carnival of Lights er gratis.

Peacock-teatret

Peacock, som driver på Linnanmäki-området, er et gjesteteater som er åpent året rundt. UITs «Sata Lasissa» («Hundre i timen») er vårens raskeste musikalkomedie, med morsomme sketsjer, imponerende dansenummer og musikk av høy kvalitet til morsom underholdning.

Overnatting i Helsinki

Hotellene våre i Helsinki ligger midt i sentrum eller like ved, innen gangavstand eller en kort kjøretur fra Linnanmäki fornøyelsespark og Peacock-teatret.