Tilbring familieferien på et spahotell

Nyt en fantastisk spaferie sammen med hele familien! Dere kan kose dere sammen i bassengfasilitetene, prøve herlige retter i restauranten og trene sammen ute i naturen. Våre familievennlige spahoteller oppfyller behovene til både barn og voksne.Hva kan man gjøre på et spahotell?

Skal du på ferie med barna? Ønsker dere å tilbringe tid sammen uten å stresse? Våre familievennlige spahoteller er et flott alternativ når du ønsker å få litt kvalitetstid med familien. Vi tar godt vare på både barn og voksne for å sørge for en fredelig ferie.

De minste i familien finner massevis de kan gjøre i spaene som får dem til å smile. Et hotellopphold og bading i bassenger er et eventyr som barna kommer til å huske. Barn under 13 år bor alltid gratis på rommet til en voksen og får en velkomstgave ved ankomst på spahotellet. Så pakk med deg badetøyet og se frem til en avslappende familieferie på et spa!

Du kan ta en dukkert i de varme bassengene, uansett vær

På spahotellene våre kan vanntroll i alle aldre kose seg i de ulike bassengene. Fri bruk av spaet er alltid inkludert i romprisen på alle våre spahoteller i Finland.

I det romslige familierommet får du et knirkefritt opphold

Mange av hotellene våre har romslige familierom for å sørge for en avslappet ferie, selv for større grupper. Familierom er større og har utstyr som en sovesofa eller en stol i tillegg til dobbeltsenger eller to separate senger. De største familierommene har også plass til en barneseng eller en ekstra seng. Du kan høre om det finnes noen ledige familierom når du bestiller ferien.

Morsomme aktiviteter og eventyr ute i det fri frisker opp hjernen din

Våre spahoteller og nærområdene byr på flotte aktiviteter for familier med barn. I nærheten av Aulanko spa finner du for eksempel en eventyrparkved navn Hugo Park, som også har en minigolfbane. På Aulanko og Ikaalinen kan hele familien kose seg med glow bowling sammen. Du kan trene utendørs i den vakre naturen året rundt i nærheten av våre spahoteller.

Den deilige barnemenyen og frokostbuffeten gjør at alle føler seg mette

Du kan nyte god mat når du ikke er utendørs eller i bassenget. På spahotellene våre kan barn bestille deilig mat fra barnemenyen eller velge en halv voksenporsjon til halv pris. Barnemenyen inkluderer også aktiviteter for de små, som kan kose seg med morsomme oppgaver mens de venter på maten. Frokostbuffeten inneholder sunne godbiter som også barna liker.

Kreativitet i lekerommet og latter med piggsvinet Sigge

Spahotellene våre har et lekerom med leker og utstyr til håndverk. Lekerommet oppmuntrer til kreativitet og inspirerer barn i ulike aldre. Barna kan for eksempel spille spill, gjøre håndverk eller tegne.

Du kan se vår sjarmerende maskot, piggsvinet Sigge, under frokost eller middag om sommeren eller utvalgte ferieperioder. Lekne Sigge finner alltid på noe gøy å gjøre sammen med barna og utfører mange triks. Du vil aldri kjede deg sammen med Sigge!