Barnemeny

På Scandic vil vi at hele familien skal ha det bra, også de minste. Derfor serverer vi også mat som de minste liker best. Alle våre hotell tilbyr mat som er tilpasset barn, men i sommerperioden og ferier har de fleste av våre hotell en helt egen barnemeny.Alltid noe til barna

På alle våre hotell tilbyr vi egne barneretter. Enten fra en egen barnemeny, eller som en valgfri rett fra den ordinære menyen til halv pris (halv porsjon). Året rundt! For at du skal kunne vite helt sikkert hva vi tilbyr på ditt hotell, les om hotellets informasjon om barn.

Egen barnemeny på våre ekstra familievennlige hotell

Vi har i år utviklet en helt ny barnemeny. Den er laget av barn for barn i samarbeid med våre flinke kokker. Resultatet ble en meny med innhold av kjøtt, fisk og veganske retter, samt milkshakes til dessert. Rettene serveres enten i form av en buffé der barna selv kan velge hva de vil spise, eller som en porsjon (varierer fra hotell til hotell). 

 

Sigge-meny på norske hoteller.pdf

Vi har lyttet til barna i Norge, Sverige, Danmark og Finland

Menyen er laget etter innspill fra barn og hva de fleste liker å spise, og foreldre for å finne ut hva som er mest ønsket og best likt. De utvalgte rettene er barnas favoritter og økologiske etter foreldrenes ønske.

Alle våre hotell er barnevennlige, men det er noen som fokuserer litt ekstra på barna i ferier og sommerperioden. Les mer om våre ekstra familievennlige hotell og hva som er inkludert for barna her.