Lifestyle Concierge

Bergen er Norges nest største by og har en rik og levende historie fra tiden som en av de viktigste hansabyene. Byen er også kjent for de syv fjell som omkranser byen, det livlige Fisketorget og Fløibanen som går til toppen av Fløyen. I tillegg har Bergen et rikt kulturliv med en bred musikkscene, flere teatre og et av verdens eldste symfoniorkestre.

For å få mest ut av Bergen og ditt opphold på Hotel Norge by Scandic er vår Lifestyle Concierge alltid tilgjengelig for deg som ønsker å få ut det lille ekstra. Dette er et kostnadsfritt tilbud til deg som gjest og vi bidrar gjerne med å skreddersy et unikt opplegg som passer deg og dine interesser.

Vi deler våre tips til favorittsteder og guider til urbane perler, naturopplevelser eller spennende shopping dersom du ønsker det. Uansett om du er interessert i kultur, mat og drikke, shopping eller naturopplevelser vil vi gjøre vårt ytterste for at du har et uforglemmelig minne med deg når du sjekker ut.

Vi anbefaler også å besøk VisitBergen for tips til serverdigheter, destinasjoner og andre spennende ting man kan gjøre i Bergen.

Våre concierger kan kontaktes på Concierge.HotelNorge@Scandichotels.com