Fasaden på Fauske Hotell sett fra sjøen
Fasaden på Fauske Hotell sett fra sjøen Fasaden på Fauske Hotell Rom med to separate senger på Fauske Hotell

Scandic Fauske

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Hold konferansen i rom med praktisk beliggenhet nær E6 og ved byens hovedgate, men allikevel nær naturen. Slapp av i badstuen etter en produktiv konferansedag og nyt deilig og kortreist mat på Café 33.

Read more about Scandic Fauske

Restauranten vår er åpen daglig for frokost. Til lunsj og middag serveres nydelig mat basert på lokale råvarer på Café 33. Her kan du også nyte noe godt å drikke, lettere snacks, eller kaffe og kake. Vi har 10 fullt utstyrte møterom i forskjellige størrelser, der det største har en kapasitet for opptil 150 deltakere. Dette er et flott sted for kveldsarrangementer. Vi tilbyr badstue, gratis Wifi og gratis utendørsparkering for våre gjester.

Hotellet er flott for møter og konferanser. Hotellet vårt ligger i sentrum av Fauske nær Skjerstadfjorden, og bare en times kjøring fra Bodø Lufthavn. Med beliggenhet innenfor polarsirkelen, tilbyr denne byen deg 24 timers dagslys fra mai til august, og midnattssol fra juni til juli. Fauske, som er kjent for isbreer, fjell, innsjøer, grotter og naturreservater, har mange vakre naturopplevelser å by på.

3.5 95 anmeldelser fra TripAdvisor

Finn veien hit

Scandic Fauske Telefon

+47 75602000

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Fauske Adresse

Storgata 82
Fauske

 Hotellet på kart Vis hotellet på kart

Ditt neste møte hos oss. Se våre møterom

Mennesker på konferanse

Hotellet vårt, med praktisk beliggenhet nær E6 i sentrale Fauske, tilbyr 10 moderne og fullt utstyrte møterom, de fleste med dagslys.

Bestill møterom