Artesia Spa

Kombinasjonen av meget dyktige terapeuter, unike omgivelser, utmerket service og en vennlig, behagelig atmosfære, har gjort Artesia Spa og Fitness til et prisvinnende spa i Oslo i flere år.Bor du i Oslo eller omegn trenger du ikke reise langt for å få en velgjørende opplevelse på spa. Du kan unne deg den samme herlige opplevelsen sentralt i Oslo! På Karl Johans gate i Oslo sentrum finner du et velrenommert fristed for deg som ønsker å ta vare på kropp og sjel.

Artesia Spa Grand Hotel Oslo har 7 eksklusive behandlingsrom, inkludert et duo behandlingsrom. Spa-fasilitetene består av oppvarmet svømmebasseng som holder ca. 30 grader, steamrom, badstue og infrarød kabin.

Entré spa-fasiliteter

Inngang til Artesia Spa bør bookes i god tid før deres opphold grunnet begrenset kapasitet. Priser for boende hotellgjester over 16 år:

• Mandag–søndag: kr. 250
• For barn i alderen 5–15 år er inngang gratis, kun i følge med voksen over 18 år. 

Hotellets gjester som ønsker å benytte seg av spa-fasiliteter kan postere dette på rommet via resepsjonen hos Artesia Spa, og betaler deretter ved utsjekk.

Aldersgrense

Nedre aldersgrense for bruk av spa-fasilitetene er 5 år. Barn i alderen 5–15 år har kun tilgang i følge med voksen hotellgjest over 18 år, og kun i tidsrommet 08.00–10.00 mandag–søndag. Andre tider kan gjelde under ferieperioder og helligdager.

Øvrige tider gjelder 16-års aldersgrense.
Bruk av velværebassenget skjer på eget ansvar.

Åpningstider

• Mandag til lørdag  08.00–20.00
• Søndag  08.00–18.00 


Omkledning

Badekåpe og tøfler ligger klart på hotellrommet. Vi anbefaler hotellets gjester å skifte på rommet før man kommer opp i spa.
Håndklær leveres ut i Artesias resepsjon.

Kontakt

Bestilling gjøres direkte til Artesia på telefon 22 82 50 00 eller e-post grand@artesia.no

Behandlingsmeny

Artesia tilbyr mange ulike ansiktsbehandlinger, kroppsbehandlinger, massasjer og medisinisk hudpleie.
Les mer om behandlingene her