Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Grand Hotel Oslo by Scandic

Velkommen til Grand Hotel Oslo by Scandic. Grand er Norges mest ikoniske hotell, og er en sjelden kombinasjon av komfort og eleganse. Siden 1874 har det legendariske hotellet vært vertskap for internasjonale gjester, celebriteter, Nobelprisvinnere - og deg.

Read more about Grand Hotel Oslo by Scandic

Grand Hotel Oslo er et ikonisk og elegant hotell, som siden 1874 har vært vertskap for internasjonale gjester, celebriteter og Nobelprisvinnere. Grand Hotel Oslo er fylt med både kontraster og muligheter. Grand Hotel Oslo har 274 rom, inkludert 54 moderne suiter. Opplev spennende restauranter, lobbybar, et avslappende spa, en økt i treningsrommet eller nyt forfriskelser i takterassebaren.

Grand Hotel Oslo er et historisk landemerke, midt i hjerte av Norges hovedstad.

Med sin beliggenhet på Karl Johans Gate er det gangavstand fra Grand Hotel Oslo til spennende attraksjoner og alt Oslo har å by på.

Våre signaturhoteller er alle unike, med en sterk identitet. Hvert enkelt hotell skal levere en totalopplevelse innen design, eventer, fasiliteter og restaurant for kunder som forventer det beste.

4.5 783 anmeldelser fra TripAdvisor

Finn veien hit

Grand Hotel Oslo by Scandic Telefon

+47 23 21 20 00

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Grand Hotel Oslo by Scandic Adresse

Karl Johans gate 31
Oslo

Ditt neste møte hos oss. Se våre møterom

Møterom Champagne

Grand Hotel Oslo er et elegant og perfekt sted for et mer personlig forretningsmøte eller et profesjonelt event. Det gjelder for mindre grupper eller seminarer for opptil flere hundre personer. Grand Hotel Oslo er eksperter på å fasilitere møter og legge til rette for møteopplevelser som oppfyller dine ønsker.

Bestill møterom

Grand Hotel Oslo by Scandic