Showpakker

Unn deg en helg med underholdning, myke senger og god frokost! Vi har gode pakkepriser på hotell og show i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.Oslo

På show, konsert eller musikal i Oslo? Våre pakker sikrer deg de beste billettene og hotellene til de rimeligste prisene. Høstsesongen 2022 byr på flotte høydepunkter som Chess, Sister Act, Raske Menn, Kevin Vågenes, Truls Svendsen, Dagfinn Lyngbø og musikalen Matilda.

Bergen

Se show, revy eller standup i Bergen og bo kun et steinkast unna scenene på et av byens beste hotell. Høsten 2022 byr på mange flotte show, blant annet Dagfinn Lyngbø, Julegøy 2022Kristian Valen, Kvinner på randen, Klypa, Heine Totland og Jan Eggum-musikal. 

Stavanger

Eller kanskje turen går til "Oljebyen"? Da kan du oppleve det beste av show, konserter og teater i Stavanger. Bestill full pakke med billett og overnatting på byens kanskje flotteste hotell, Scandic Stavanger City.

Trondheim

I Trondheim tilbyr vi også showpakker. Bestill pakke med billetter og hotellrom på et av Norges høyeste hoteller, Scandic Lerkendal, eller på Scandic Nidelven som har vunnet prisen for Norges beste hotellfrokost i mange år.

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg de beste plassbillettene, og hotellene er håndplukket for å gi deg den beste komforten og kort vei til scenene.

Sett sammen din egen pakke med billetter og hotellrom på showpakker.no