Fasade i vakkert kveldslys
Fasade i vakkert kveldslys Room Superior Lobby Detaljer på rom

Scandic Grensen

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Velkommen til Scandic Grensen. Vårt sjarmerende boutique-hotell midt i sentrum av Oslo. Med det yrende bylivet rett utenfor døren kan du ta inn over deg hovedstadens opplevelser ved første skritt.

Read more about Scandic Grensen

Rommene våre er fylt med effektive og smarte løsninger og strippet for meningsløse gimmicks. Her kan du lade mobil og pc med både USB og plug som følger med på alle rom. Nyt en god natts søvn i svært myke og komfortable dobbeltsenger og ta en deilig dusj i behagelige rainshower-dusjer. Scandics prisbelønte frokostbuffet får du hver morgen i loungeområdet, og i vår SHOP vil du finne det du skulle trenge om du for eksempel er fysen på noe godt til kvelds eller har glemt tannbørsten.

På Scandic Grensen har du alt Oslo har å by på innenfor rekkevidde, som kultur og historie, men selvsagt også den beste shoppingen, restaurantene og utelivet. Hos oss kan du jobbe, spise, drikke, møte, slappe av med venner eller kolleger. I vår lounge, som resten av hotellet, er det gratis wifi og massevis av stikkontakter som gjør dette til et perfekt sted å slå seg ned, logge seg på, få unna litt jobb eller bare være sosial.

4.0 589 anmeldelser fra TripAdvisor

Finn veien hit

Scandic Grensen Telefon

+47 23 15 52 00

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Grensen Adresse

Grensen 20
Oslo