Aktiviteter og teambuilding

Scandic Holmenkollen Park samarbeider med Bull Aktiv som leverer et bredt spekter av fysiske treninger, kurs og events for store og mellomstore bedrifter. I samarbeid med kundene skreddersyr de unike tilbud til hvert enkelt oppdrag. Et viktig mål er å legge opp til aktiviteter der alle i bedriften kan delta og vil få personlig veiledning og oppfølging av våre engasjerte og dyktige trenere.Skikurs i Holmenkollen 1. desember - 10. april

Ta med kollegaer på en fysisk aktivitet som alle kan mestre, i verdens mest kjente skianlegg. Teknikkurs passer for alle uansett nivå, og vil føre til økt skiglede. Vi har skiutleie til utlån, og stiller med dyktige instruktører som vil gi alle personlig oppfølging på teknikk.

"Skiskyting" i Holmenkollen hele året

Vil du teste hvor treffsikker din bedrift er? Da er skiskyting i Holmenkollen midt i blinken! Få en smakebit av skiskytternes utfordringer på standplass og test dere i ulike skytekonkurranser. Aktiviteten krever ingen forkunnskaper eller skyteerfaring, og all opplæring blir gitt underveis.

Bull Aktivs mesternes mester 15. april - 31. oktober

Ta med kollegaer på teambuilding konsept der samarbeidsevner, problemløsning og fysiske egenskaper settes på prøve. Et sosialt arrangement med uhøytidelige konkurranser som samtidig trigger konkurranseinstinktet til deltakerne.

Våttkortkurs i Oslofjorden 15. april - 31. september

En utfordrende og morsom aktivitet i vakre Oslofjorden. Våttkortkurs arrangeres fra Oksenøya Marina på Fornebu som har alle fasiliteter, båter og tilhørende utstyr som passer for alle.
Et våttkorkurs gir en grunnleggende innføring i håndtering av kajakk, padleteknikk og alle deltakere får et gyldig våttkortbevis etter endt kurs.

Kontaktinfo Bull Aktiv: info@bullaktiv.no, mob 954 66 046/909 59 089