Bestill overnatting

Vinkjeller på Scandic Holmenkollen Park
Vinkjeller på Scandic Holmenkollen Park
Tilbake til hotell

Sanatoriets vinkjeller

I vår vinkjeller kan du oppleve en tur rundt i vinverdenen. Gammel verden, ny verden - det vil være en vin for alle. Våre ansatte gir deg gjerne råd. Vinbaren finner du i kjelleren til det gamle dragebygget.

Vinkjelleren finner du i det historiske Dragebygget fra 1874. Selv om lokalene har blitt totalrenovert, har vi ivaretett detaljer og elementer fra Dragebyggets opprinnelse. Bygget var opprinnelig et Sanatoruim for tuberkulose, derav navnet. Helt i starten av hotellets opprinnelse var kjøkkenet plassert i denne kjelleren, og på 80-tallet ble den omgjort til nattklubb, som ble svært populær.

I Sanatoriets vinkjeller serverer vi viner fra alle verdenshjørneret, samt et godt utvalg av Champagne.

Ønsker dere vinsmaking, tilbyr vi dette i form av 4 glass med ulike viner. Våre vineksperter guider deg trygt gjennom smakingen, og kommer med sine anbefalinger av mat som vil passe godt til de ulike vinene.

Ønsker du noe å bite i, kan vi friste med vårt utvalg av norske oster og spekemat. Vår leverandør på spekemat holder til i utkanten av Nordmarka med utsikt over Randsfjorden. Her lages spekemat inspirert av italiensk håndverk, og med kjærlighet og yrkesstolthet av alle de flinke menneskene som jobber der.

Vi har i tillegg fått en uteservering med fantastisk utsikt over Oslo.

Velkommen opp i høyden for en reise i vinens verden!

Åpningstider

Åpningstider
Bar: tor 17:00-22:00, fre-lør 17:00-23:00, man-ons, søn Stengt (Stengt pga påske 21. mars- 3. april: man-søn Stengt)