Tilbake til hotell

Trening

Hos oss finner du Nordens største hotellgym på over 1000 m2. Her kan du som boende og ikke-boende gjest, boltre deg med topp moderne utstyr og treningsapparater.

Holmenkollen har med sin idrettshistorie alltid vært et knutepunkt for alt fra den lokale mosjonisten til den internasjonale toppidrettsutøveren. Derfor er det gledelig å kunne tilby et treningstilbud for hotell- og konferansegjester som står i stil med omgivelsene og alle minnene Holmenkollen som idrettsarena har skapt. Move by Holmenkollen Fitness er et topp moderne treningssenter med alt du trenger av utstyr, veiledning og inspirasjon for å nå målene dine. Et sted hvor god service og fleksibilitet står i sentrum, slik at du kan trene akkurat slik du selv ønsker og har behov for.

Her finner du:

  • Fullt utstyrt kondisjonsavdeling med tredemøller, spinningssykler, romaskiner, Ski Erg og elipsemaskiner
  • Komplett serie med treningsapparater for hele kroppen
  • Cardio-sone, stretch/core-sone, rigg, løftesone
  • Styrkeavdeling for benkpress, knebøy og markløft
  • Område for funksjonell styrke og uttøying
  • Egen Performance-avdeling med det råeste innen sykkel, romaskiner, tredemøller etc.

For deg som boende gjest

MOVE Basic avdelingen - her vil det være fri adgang for hotellgjester og besøkende ved hotellet. I vår basic avdeling vil du oppleve et helt komplett treningssenter på 600 kvm med alt av utstyr som kan forventes av et fullverdig treningssenter. Basic avdelingen består av seks ulike soner og er delt i midten av en lekker 40-meters løpebane som er innfelt i gulvet.

MOVE Performance avdeling - tilbyr litt ekstra boltreplass og mer avansert treningsutstyr for den som verdsetter dette. Denne avdelingen på 400 kvm består av 4 ulike soner (der personlig trening og funksjonalitet står i sentrum), en kunstgress matte, en stor gruppesal og en eksklusiv lounge. Her vil det finnes kaffe-/vannstasjon, håndkle-service, og personlige skap. Her betaler du kr 250,- for å benytte deg av dette treningstilbudet. 

Ikke-boende gjester er selvfølgelig også hjertelig velkomne til Move by Holmenkollen Fitness. For mer informasjon, priser og medlemskap, se her

Innendørsbasseng

Basseng bredde: 4 m
Basseng lengde: 8 m
Basseng dybde fra: 1 m
Basseng dybde til: 2 m

Treningsrom

Vanlige åpningstider: 06:00 - 23:00
Åpningstider helg: 06:00 - 17:00

Badstue

Separat badstue for kvinner og menn: Nei