Bestill overnatting

Velkommen til Scandic Karl Johan, ditt andre hjem midt i byen! Hos oss får du Oslos mest sentrale beliggenhet og dessuten høy kvalitet, smart design og komfort med på kjøpet.

Read more about Scandic Karl Johan

På Scandic Karl Johan får du boutique-hotell følelsen kombinert med minimalistisk design og smarte løsninger. Våre rom er fylt med kvalitet og alt du trenger for å slappe av, lade opp og logge på hvis du skulle trenge det. Alle våre rom er innredet med myke og komfortable dobbeltsenger, og på badet kan du nyte morgenstellet i våre behagelige rainshower-dusjer. Hos oss skal det være lett å være online og bli værende der så lenge du vil. Vi har gratis wifi i hele hotellet og som gjest har du gode lademuligheter med både USB og plug på alle rom. Scandics prisbelønte frokostbuffet får du hver morgen i loungeområdet som på ettermiddagen serverer lettere måltider, snacks og drikke. I vår SHOP vil du alltid finne det du skulle trenge om du for eksempel er fysen på noe godt, eller har glemt tannbørsten.

Her har du alt Oslo har å by på innenfor rekkevidde, som kultur og historie, men selvsagt også den beste shoppingen, restaurantene og utelivet. Her bor du med umiddelbar nærhet til buss, trikk, t-bane og tog, men dette er på ingen måte noe du er avhengig av når du bor midt i smørøyet og kan ta bena fatt for å se byen.

3.5 707 anmeldelser fra TripAdvisor

Midlertidig stengt
På grunn av den pågående koronasituasjonen, er dette hotellet midlertidig stengt. Alle gjester som har et bestilt opphold under den midlertidige stengingen, vil bli kontaktet og tilbudt et rom på et Scandic-hotell i nærheten, eller et annet alternativ.

Finn veien hit

Scandic Karl Johan Telefon

+47 23 15 53 00

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Karl Johan Adresse

Arbeidergata 4
Oslo