Bestill overnatting

Restaurant
Restaurant
Tilbake til hotell

Broen Bar

Nyt mat og drikke i hotellbaren vår Broen, med flott utsikt over Nidelven og Blomsterbrua.

Broen Bar har i løpet av 2018 gjennomgått en omfattende oppgradering og fremstår nå i ny drakt. Fra det åpne kjøkkenet serverer vi fortsatt smakfulle retter, så vel klassikere som nyheter med variasjon etter sesong. Enten du ønsker å spise lunsj, nyte en bedre middag eller ta noe godt å drikke, er du velkommen til å sitte ned hos oss i rolige og behagelige omgivelser. Vi har et bredt utvalg cocktails, vin og både lokalt og internasjonalt øl.
I tilknytning til Broen Bar finner du Broen Restaurant, et Chambre Séparée med plass til inntil 80 personer. Ta kontakt med hotellet for leie av dette.

Søndagsbrunsj Broen Bar & Restaurant

Brunsjen er et tilbud for de som ønsker å sove litt lenger, eller har behov for en tidlig lunsj. Her har vi samlet flere høydepunkter fra Nidelvens kjøkken i en litt mindre skala, og presenterer så en velsmakende søndagsbrunsj laget med kjærlighet. Buffeten har hovedfokus på nære og fjerne varianter av spekemat, som skjæres på vår flotte Berkel kjøttskjæremaskin.

Fisn n’ chips og pasta bolognese vil være fast følge, en tredje varmrett lages etter kokkens kreativitet og tilgjengelighet på råvarer. Tilbehør vil variere etter sesong. Alle desserter lages på vårt konditori, og det tilbys kakebord med fokus på klassiske oppskrifter. Lokale og internasjonale oster med tilbehør vil alltid finnes på buffeten. Ved behov for tilpasset mat grunnet matintoleranse eller andre behov, så har vi alternativer å tilby på forespørsel.

  • Søndagsbrunsj 12.00 – 15.00 (med forbehold om endringer ved høytider og ferie.)
  • Voksen 295, -
  • Barn 4 – 12 år 150, -
  • Barn 0 – 3 år spiser gratis

Ta kontakt for bestilling: [email protected] |  73 56 80 00

Åpningstider

Åpningstider
Lunsj: man-søn Stengt
Middag: man-søn Stengt
Bar: man-søn Stengt