Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Restaurant
Restaurant Frokost
Tilbake til hotell

Restaurant Nidelven

Maten i restauranten er moderne og inspirert av internasjonale trender innen kokkekunst. Vi bruker kun de beste råvarer fra lokale leverandører. Restauranten egner seg utmerket til store og små selskaper.

Hos oss starter hver dag med Norges beste frokost!

I 2019 ble for 13. gang frokosten på Scandic Nidelven kåret til landets beste av Twinings Best Breakfast. Våkne opp hos oss og smak selv hvorfor vår frokost er kåret til den beste.

Med en årlig målsetning om 30 prosent fornying og utvikling av Norges beste frokost, sørger vi for at gjestene hele tiden år nye og spennende frokostopplevelser. Vi har i år blant annet en helt ny vegansk frokostbuffet, en ny og utvidet vaffelstasjon og et enda bedre tilbud i vår barista bar. Vi fokuserer i tillegg på lokale og kortreiste råvarer og utvikler våre egne produkter i samarbeid med lokal leverandører.

 

 

 

Åpningstider

Åpningstider
Frokost: man-fre 06:45-10:00, lør 07:30-10:30, søn 08:00-11:00
Lunsj: man-fre 11:30-14:00, lør-søn Stengt
Middag: man-lør 18:00-22:30, søn Stengt