Bestill overnatting

Frokostkokk i aksjon hos Scandic Nidelven
Frokostkokk i aksjon hos Scandic Nidelven Restaurant på scandic nidelven i trondheim Frokosttallerken hos Scandic Nidelven
Tilbake til hotell

Frokost

Scandic Nidelven har vunnet førsteplassen i kåringen av Norges beste frokost hele 14 ganger. Vi jobber kontinuerlig med å gjøre Norges beste frokost enda bedre. Vi har blant annet en helt ny vegansk frokostbuffet, en ny og utvidet vaffelstasjon, og et bedre og utvidet tilbud i barista-baren vår. I tillegg har vi fokus på lokale og sesongbaserte råvarer, og utvikler egne produkter i samarbeid med lokale leverandører.

Hos oss starter hver dag med Norges beste frokost!

I 2022 ble for 14. gang frokosten på Scandic Nidelven kåret til landets beste av Twinings Best Breakfast. Våkne opp hos oss og smak selv hvorfor vår frokost er kåret til den beste.

Med en årlig målsetning om 30 prosent fornying og utvikling av Norges beste frokost, sørger vi for at gjestene hele tiden år nye og spennende frokostopplevelser. Vi har i år blant annet en helt ny vegansk frokostbuffet, en ny og utvidet vaffelstasjon og et enda bedre tilbud i vår barista bar. Vi fokuserer i tillegg på lokale og kortreiste råvarer og utvikler våre egne produkter i samarbeid med lokal leverandører.

 

Åpningstider

Åpningstider
Frokost: man-fre 06:45-10:00, lør-søn 07:30-10:30