Bestill overnatting

Restaurant
Restaurant Frokost
Tilbake til hotell

Frokost

Scandic Nidelven har vunnet førsteplassen i kåringen av Norges beste frokost hele 13 ganger, og sist i 2019. Vi jobber kontinuerlig med å gjøre Norges beste frokost enda bedre. Vi har blant annet en helt ny vegansk frokostbuffet, en ny og utvidet vaffelstasjon, og et bedre og utvidet tilbud i barista-baren vår. I tillegg har vi fokus på lokale og sesongbaserte råvarer, og utvikler egne produkter i samarbeid med lokale leverandører.

Hos oss starter hver dag med Norges beste frokost!

I 2019 ble for 13. gang frokosten på Scandic Nidelven kåret til landets beste av Twinings Best Breakfast. Våkne opp hos oss og smak selv hvorfor vår frokost er kåret til den beste.

Med en årlig målsetning om 30 prosent fornying og utvikling av Norges beste frokost, sørger vi for at gjestene hele tiden år nye og spennende frokostopplevelser. Vi har i år blant annet en helt ny vegansk frokostbuffet, en ny og utvidet vaffelstasjon og et enda bedre tilbud i vår barista bar. Vi fokuserer i tillegg på lokale og kortreiste råvarer og utvikler våre egne produkter i samarbeid med lokal leverandører.

 

Åpningstider

Åpningstider
Frokost: man-fre 07:00-10:00, lør-søn 07:30-10:30
Bar: man-tor 18:00-00:00, fre-lør 16:00-01:00, søn Stengt (Matservering tirsdag-lørdag fra 18.00-22.00: man-søn Stengt)