Til Stockholm med ferge

De som liker maritime opplevelser og Østersjøen bør helt klart ta turen fra Gdansk til Stockholm med ferge. Ruten går via Nynashamn, som ligger rundt 50 kilometer sørvest for den svenske hovedstaden. Her finner du alt du trenger å vite for en spennende reise fra Gdansk til Stockholm.Gdansk: Avreise fra en romantisk havn

Den polske havnen Gdansk er hovedstaden i det pommerske voivodskap, med beliggenhet på kysten av Østersjøen. Byen er kjent for å være en av de livligste i Polen. Det er den viktigste havnen i landet, med flere skipsverft. De lange, eksepsjonelt brede strendene gjør det til en utmerket feriedestinasjon. Hvis du liker å ta en rolig spasertur, vil du glede deg over å finne mange koselige barer, kaféer og butikker på Frauengasse-gaten. Scandic Gdansk tilbyr den perfekte muligheten for å bo bare ti minutters gange fra gamlebyen. Skipet seiler fra «Polferries»-terminalen i Gdansk havn.

FERGE til Stockholm

Enten du reiser alene eller med familie og venner: Du er garantert en fantastisk opplevelse når du reiser med ferge til Stockholm med polske Polferries. «M/F Wawel» seiler kl. 18.00 hver tirsdag, torsdag og lørdag på sin reise til Sverige. Det er lugarer, butikker, barer, en restaurant og et diskotek om bord. Reisen fra havnen i Gdansk til Sverige tar rundt 19 timer. Ruten tar passasjerene over Østersjøen forbi den svenske øya Gotland og inn i Nynashamn. Herfra er du 45 minutter med buss eller bil, eller én time med tog fra Stockholm.

Stockholm: Nordens Venezia

Med 14 øyer og 53 broer kalles Stockholm ofte Nordens Venezia. Stockholm anses for å være en av de vakreste byene i verden. Den kompakte størrelsen gjør det enkelt å komme seg fra én turistattraksjon til den neste. De godt vedlikeholdte bygningene i Gamla Stan og de mange parkene og kaféene gir byen dens karakteristiske sjarm. Det trendy nabolaget Södermalm er en kontrast som tiltrekker seg mange kunstnere og studenter. Det er mange turistattraksjoner i Stockholm. Vårt maritime tips: På Vasa Museum kan du beundre verdens eneste skip fra 1600-tallet som har blitt berget nesten fullstendig intakt. Nær 95 % av skipets originale deler er bevart, og skipet er dekorert med hundrevis av treskjæringer.

Hotellene våre i Gdansk og Stockholm

Nyt et fantastisk opphold i det bærekraftige, moderne designet på våre Scandic-hoteller, og bli inspirert av den skandinaviske stilen. Hotellene våre i Gdansk og Stockholm er perfekt utstyrt for din reise.