Södermalm – overflod av kreativitet

Södermalm er en bydel i Stockholm der det er lett å bli inspirert av overfloden av kreativitet. Du kan høre det fra konsertscenen, se det i de små butikkene som selger både vintage og svensk design, og kjenne det i luften når du går rundt Medborgarplatsen.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Stockholms hipstermekka

Unikt og innbydende

Du vil finne noen unike og innbydende barer, restauranter og kaféer her. Fra barene på Skanstull, til det trendy nattelivet i SoFo – rett ved siden av Scandic Malmen. Hvorfor ikke legge et besøk til Stockholms hipstermekka, og spasere rundt blant matvogner og bakerier på Hornstull marked?

Livlig utsikt

Fra høydene på Söder, får du fantastisk utsikt over byen. Fjällgatan og terrassen på Scandic Sjöfartshotellet er klassikere med tanke på utsikten over Djurgarden. Postkortutsikten over Gamla Stan fra Mariaberget er fantastisk. Gå i Stieg Larssons fotspor her, og se om du kjenner igjen steder fra Millennium-triologien. Uansett hva du velger å gjøre på Södermalm, vil du være der det skjer.