Tilbring en helg i Stockholm

Det er rom for mange opplevelser i løpet av en helg i Stockholm. Hotellene våre ligger sentralt, enten du er ute etter shopping, attraksjoner eller kulinariske opplevelser.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Storbyliv med en landlig følelse

Velg et litt mer fredelig opphold på et av hotellene våre i den nordlige eller sørlige delen av byen, eller våkn opp til storbypulsen. Hvor enn du bor, har du utmerket offentlig transport tilgjengelig for å ta deg dit det skjer.

Kulinariske og kulturelle opplevelser

På dagtid kan du besøke et museum eller se en utstilling – det finnes mange rundt omkring i byen. På Djurgarden finner du ABBA The Museum. Når kvelden nærmer seg, venter Stureplans restauranter, kaféer og natteliv. Du kan starte med en musikal på Oscarsteatern, eller se siste forestilling på Kungliga Dramatiska Teatern, eller Dramaten som det vanligvis kalles.

Den beste måten å bli kjent med byen på – en spasertur

Glem planene du la for dagen, og bare spaser rundt og la byen overraske deg. Ta turen forbi parken Kungsträdgården eller ta en titt i butikkene i Gamla Stan. Kanskje vi kan foreslå at dagen avsluttes med en beroligende fotmassasje? En perfekt avslutning på en dag full av nye inntrykk.

Det skjer alltid noe i Stockholm, spesielt i helgene. Sjekk tidspunktene for forskjellige arrangementer, som en konsert eller underholdning som du er spesielt interessert i.