Tilbring en helg i Stockholm

Du kan få gjort mye på en helg i Stockholm. Fra hotellene våre er du alltid nær det som skjer over en langhelg. Enten du ønsker å besøke en attraksjon, dra ut på en kulinarisk reise eller la bankkortet gå varmt på shopping.

Stockholm har noe for alle

Ta en spasertur rundt Gamla Stan og besøk det kongelige slottet.

Det kongelige slottet er et av de største slottene i Europa, og daterer seg tilbake til 1700-tallet. Her i utkanten av Gamla Stan kan du se vaktskiftet hver dag, og besøke noen av slottsmuseene. Ta en reise tilbake til Middelalderen med en spasertur nedover de brosteinsbelagte gatene og smale smugene i Gamla Stan. Her finner du spennende kunstbutikker, gourmetrestauranter og suvenirbutikker. Hvis du ønsker å overnatte på historisk grunn, kan du sjekke inn på Scandic Gamla Stan.

Fra Vasaskipet til ABBA The Museum

Djurgården er en oase i hjertet av byen, med attraksjoner for besøkende i alle aldre. Vasaskipet var nærmest uberørt siden 1600-tallet da det ble hevet etter 333 år, og har blitt en populær attraksjon. Barnas kulturhus Junibacken med Astrid Lindgrens verden er en sikker vinner blant de små. ABBA The Museum ligger rett rundt hjørnet, sammen med friluftsmuseet Skansen og Gröna Lund fornøyelsespark. 

Bohemsk og trendy på Södermalm

Södermalm er kjent for å by på mange restauranter, kaféer, små forretninger og platebutikker. Hvis du foretrekker et mer livlig miljø, hvorfor ikke bo på Scandic Malmen som har en populær bar? Ta en kulturell pause og besøk en utstilling på Fotografiska Museum, som har blitt en favoritt blant mange. I tillegg til å se flott kunst, kan du beundre den enestående utsikten og nyte deilig mat. Hvis du ønsker å bo nær Slussen på Södermalm, bør du sjekke inn på Scandic Sjöfartshotellet.

Kulinarisk ekspertise

Nordisk, asiatisk eller italiensk gourmet, lavpris eller i mellomskiktet – Stockholm tilbyr mange av de beste restaurantene i Sverige, og matkjennere kan nyte kulinarisk ekspertise på alle nivåer. Om våren er utendørskaféene fulle av liv, og stemningen er god til langt ut i de sene nattetimer.

Shopping på Stureplan eller på Mall of Scandinavia

I tillegg til deilig mat og spennende kultur, finnes det mange butikker og varehus å utforske, både i Stockholm sentrum og rett utenfor. På Stureplan kan du bo på Scandic Anglais, med den beste shoppingen og underholdningen i byen rett rundt hjørnet. De andre sentrale hotellene våre for de som ønsker å bo nær alt, er Scandic No 53 på Kungsgatan og Scandic Upplandsgatan. Hvis du bor på Scandic Continental ved siden av sentralstasjonen, har du kort avstand uansett hvor du vil. Pendlertoget tar deg til populære Mall of Scandinavia i Solna på under 10 minutter. Foretrekker du vintage, eksklusiv eller rimelig shopping? Du trenger ikke velge. Uansett hvor mange handleposer du har, eller om du foretrekker vindusshopping, kan du sove godt på et av hotellene våre.