Scandic Europa

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall gjester
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

HAK hotellbar

HAK bar har en super beliggenhet i Gøteborg, og er et populært møtested både for hotellgjester og fastboende. Prøv signaturdrikken vår Moonshine Punch og nyt livemusikk her.

Bordbestilling restaurant

+46 31 751 65 92

I den koselige baren vår kan du slappe av i en lenestol og nyte en varm espresso, noe kaldt å drikke eller bestille et lett måltid fra barmenyen. Signaturdrikken på HAK heter Moonshine Punch - en punsj for fire, laget av juice, svart te og vår egne krydrede rugwhiskey.

Kombiner sosialisering med kunst ved å se en fotoutstilling i galleriet vårt. En flott måte å møte andre på. Det er alltid noen interessante bilder å kommentere og diskutere her.

Gå ikke glipp av livescenen vår, den første i Gøteborg med gratis inngang. Alle er velkomne her. HAK tilbyr både en DJ og et liveband. For aktuelle og kommende show, sjekk Europas Facebook-side.

Åpningstider

Opening hours
Bar: Mon-Thu 16:00-00:00, Fri-Sat 16:00-01:00, Sun Closed