Bestill overnatting

Scandic Europa, cocktail bar
Scandic Europa, cocktail bar Scandic Europa, cocktail bar Scandic Europa, cocktail bar Scandic Europa, cocktail bar Scandic Europa, Konferanse område
Tilbake til hotell

HAK hotellbar

Den åpne løsningen på HAK bar kobler lobbyen og restauranten sammen. Kom innom for noe godt å drikke, bare få skritt fra sentralstasjonen. Slapp av i sofaene våre eller kos deg i baren.

Bordbestilling restaurant

+46 709735048

Den åpne løsningen på HAK bar kobler lobbyen med restauranten. Kom innom for noe godt å drikke, bare få skritt fra sentralstasjonen. Slapp av i sofaene våre eller kos deg i baren.

Kom som du er til den unike baren vår. Slapp av og nyt noe godt å drikke hos oss.

Kombiner sosialisering med et besøk til utstillingen i det åpne galleriet vårt. 4 nye utstillinger per år. Fotokunst, gatekunst og lokale kunstnere. Det er alltid noe interessant å snakke om og diskutere her.

Gå ikke glipp av vår After Work, hver fredag fra kl. 16.00. For aktuelle og kommende arrangementer, sjekk Scandic Europas Facebook-side.

Vi serverer vår smakfulle frokostbuffet hver morgen til våre sultne gjester. Du kan også be om en egen innpakket frokost hvis du foretrekker å spise den på rommet eller ta den med deg ut. Spør oss i resepsjonen, og vi vil ordne det for deg.

Sikkerheten er viktig for oss, og derfor kan frokosten kanskje bli servert i ulike tidsrom. Dette er for å overholde sosial distansering mellom gjestene våre.

Velkommen!

Dette hotellet, samt restauranten og baren, er kontantfritt. Du kan betale med kort, eller Apple eller Samsung Pay. Vi godtar de mest brukte kortene.

Åpningstider

Opening hours
Bar: Mon-Thu 17:00-22:30, Fri-Sat 16:00-23:00, Sun Closed