Bestill overnatting

Scandic Europa, restaurant
Scandic Europa, restaurant Restaurantinnredningen på Scandic Europa Restaurant hotell Scandic Europa Gøteborg
Tilbake til hotell

Restaurant HAK

HAK – en stue uten kulturgrenser. Velkommen hjem! Hvor enn du kommer fra.

Bordbestilling restaurant

+46 72 180 24 18

Bestill bord

I restauranten kan store grupper dele en hel rett fra rotisseriet, bestille charcuterie fra matbaren og forhåpentligvis la seg inspirere av stemning, dekor og spennende smaker. Vi serverer mat tilberedt med omtanke fra morgen til kveld, og smaker til med en porsjon av nysgjerrighet. Også inspirert av det åpne galleriets kunstutstillinger med fire nye utstillinger i året.

God mat tilberedt med omtanke og glede

Maten på HAK er genuint tilberedt med søkelys på at alle som deler et måltid skal få en nydelig kulinarisk opplevelse i fellesskap. Hos oss serverer vi god mat, tilberedt med omtanke og glede. Maten skal være enkel, smakfull og gøy å spise. Da får du rom for det sosiale og til å oppleve miljøet. Snarveier er strengt forbudt.

Rustikk og elegant mat i sesong med innflytelser fra hele verden, men kanskje aller mest fra bestemor og lokalsamfunnet. Vi bytter ofte på menyen, og vi inspireres av hva som er godt i øyeblikket.

Dette hotellet er kontantløst. Du kan betale med kort, Swish, Apple Pay eller Samsung Pay. Vi godtar alle større kreditt- og debetkort.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Tue-Fri 11:30-13:30, Mon, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:30, Sun Closed